Primarul Nicolae Barbu, reales de giurgiuveni pentru un nou mandat, a vorbit, la conferinţa de presă de miercuri, şi despre proiectele ce vor demara cât de curând.

„Vom finaliza tot ce am început. Nu am grăbit derularea investiţiilor înainte de alegeri, dar acum se vor finaliza. Vorbim despre lucrări de infrastructură pe mai multe străzi, Alexandriei, Titulescu şi aşa mai departe. S-a finalizat licitaţia pentru terenurile de sport. Ieri, s-a finalizat şi procedura pentru locuri de joacă şi spaţii verzi. La fel şi pentru Canalul Cama (este vorba despre consolidare digului din zonă, n.r.), dar, de asemenea, la sfârşitul săptămânii, va fi semnat contractul pentru începerea lucrărilor la Portul Trimodal”, a preciat Nicolae Barbu.

În plus, el a spus că sunt în curs de finalizare licitaţii inclusiv pentru anveloparea blocurilor. Dacă totul va decurge bine, până la finalul programului Primăriei Giurgiu, vor fi anvelopate peste 100 de blocuri.

„Sunt în aşteptare evaluările pe Interreg România-Bulgaria, Guvernul Tehnocrat şi-a asumat întârzierile. Avem, de asemenea, proiecte ce vor fi depuse pe Regio, axa 5.1., patrimoniu, cultură- istorie. Vorbim aici despre Podul Bizetz, de Parcul Alei, de Zalomit, Cetate, dar şi despre Galeriile de Artă”, a spus Barbu, referindu-se, desigur în funcţie de caz, de lucrări de modernizare, amenajare, reabilitare.

Sunt pregătite proiecte şi în domeniul asistenţei sociale, dar şi acela privind Casa Tineretului, Complexul pentru Copiii defavorizaţi, cât şi marele proiect de infrastructură rutieră şi nu numai ce va fi depus pe Regio.

În acesta intră reabilitarea şi modernizarea tuturor străzilor din oraş, inclusiv a celor din cartierul Ramadan, monitorizarea video a municipiului, dar şi anveloparea tuturor unităţilor de învăţământ.

Desigur, sunt în pregătire şi vor fi depuse când vor fi deschise liniile respective absolut toate proiectele prezentate(şi prin intermediul Giurgiu Net) de către Nicolae Barbu şi echipa sa de la Primăria municipiului Giurgiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.