„Cineva ar trebui să le explice că, în cazul lor, nu desenele animate, nu calculatoarele şi ignoranţa sunt cauzele” ipocriziei, ca să nu zic altfel, însă, „de când lumea şi pământul, poveştile proaste au ieşit repede din memoria colectivă”…

Buei, ce-aţi nimerit-o pentru acum!

Aşa începe(cu mentiunea că am schimbat eu iniţialul „uitării” cu mult mai potrivitul „ipocriziei”) un fel de articol semnat de pseudoanalist-ul se-neacă al taberei portocalio-galbene giurgiuvene.

Mâzgălitura cu pricina, intitulată „Visul lui Buratino”, a fost postată pe un fel de site de ştiri, apărut în plină campanie electorală şi care, fără îndoială, va dispărea la fel de repede cum s-a ivit. Pentru că giurgiuvenii merită mai mult- chiar aşa!

Anal-istul a încercat să facă mişto de o declaraţie a vicepreşedintelui PSD Marian Mina, cu privire la faptul că PSD va avea 19-20 de consilieri judeţeni, după alegerile din 5 iunie. Mai precis, Cruellele pnl-iste, evident că fără să aibă curajul să-şi asume lăturile, cum s-ar zice prin tufişuri ascunse- respectiv după pseudonime şi conturi false-, l-au numit „Buratino”.

„Precum personajele piesei, Mina iese cu strigătul disperat de ajutor spre a nu fi uitat şi spune că PSD ar obţine 19-20 de consilieri. Eu tare mă tem că domnul Mina, din cauză că era încălţat n-a putut să-şi vadă şi degetele de la picioare şi nu a reuşit să-şi dea seama cât ”înseamnă” 20…puse zece de la o mână cu zece de la cealaltă mână, că nu putea să se uite prea atent cu presa de faţă, şi i-a dat 19-20, cu marjă de eroare o falangă şi ceva”, a subliniat, în forme repetate de opt, din vârful limbii, creionul galben.

Eu m-am convins că(exact!) Cruellele gălbioare, din pricină de blana ursului din pădure, nu şi-au dat seama că exagerează cu agresivitatea, cu jignirile şi cu tot ce le-a spus mama lor, când erau mici, să nu facă, şi-au primit ce meritau. Fără marjă de eroare!

Păi, fete şi băieţi, după ce că aţi folosit până la epuizare nişte strategii urâte de tot, de, cum era?, de peruşi timoraţi de tigru!, le mai daţi şi „neprocesate”?

După centralizarea a 98% dintre datele de pe procesele verbale de la secțiile de votare din județ, PSD a obţinut un scor de 57,55%. Adică, giurgiuvenii au dat, cu votul lor, 19-20 de consilieri judeţeni social-democraţi.

Acum, măcar acum aţi priceput că oamenii apreciază tot ce a făcut echipa PSD, în aceşti ultimi 4 ani, pentru judeţul acesta? V-aţi trezit, gata? Era timpul!

Vă pup, pa-pa!

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.