Of, domnule Floricel, cine v-a învăţat IAR, tare prost v-a învăţat!

Aşa cum ştie toată lumea, pentru prima oară în istoria politică post-decembristă, în campania electorală pentru locale s-a lăsat, cum să zicem, sec electoral… Adică, gata, la revedere!, fără tot ce se practica înainte: fără pixuri, brichete, găleţi goale sau pline, tricouri, şepci, pungi goale sau pline, INSCRIPŢIONATE cu sigla partidelor şi cu îndemnul „votaţi”. Nu de alta, dar, gândim, altfel instanţele ar fi trebuit să condamne cu suspendare aproape toată România, nu? Asta, după precedentul Dragnea- acuzat că a îndemnat oamenii să voteze împotriva răului dovedit- Traian Băsescu…

Revenind, ne-am „confruntat”, în ultima lună, cu o stricteţe electorală nemaipomenită, înghiţită cu noduri ce-i drept, dar şi cu nerespectări sau interpretări subiective ale legii, uneori flagrante, alteori insesizabile.

Cum s-ar zice, dacă au avut ceva de zis, politicienii au fost invitaţi s-o facă personal, la TV şi să-şi transmită mesajele prin presă scrisă.

Şi în Giurgiu au fost destule cazuri de presupusă încălcare a ceea ce s-a stabilit legal vorbind, iar, dacă ne luăm după LEGE, apogeul se pare că a fost atins astăzi, de Ziua Copilului, de către candidatul PNL la funcţia de primar de Giurgiu, Florian Nicolae.

Care, în loc să facă acţiunea cu feţi frumoşi, fete de treabă, animăluţe, baloane şi face-painting la cabinetul lui parlamentar măcar sau acasă, la Stăneşti, a ascultat de minţile alea mai (deloc) luminate şi-a trosnit ditamai sărbătoarea la SEDIUL SĂU DE CAMPANIE…floricel 3

Adică, nu dai pixuri şi brichete, nu îndemni oamenii să voteze, nu le scrii cu cine să voteze, dar le faci surprize copiilor lor, îi laşi să mângâie animăluţe şi personaje din poveşti şi aşa mai departe, într-o încăpere tapetată cu postere electorale cu tine? Revoltător!

Şi trist, totodată. Ni s-a părut, sincer, un ultim gest disperat de a ieşi în evidenţă, cu orice risc, iar acest fapt considerăm că nu poate fi tolerat de autorităţi, indiferent dacă proaspătul lor şef de la Prefectură este ditamai fost PNL-istul…

Cu siguranţă, astfel de lucruri nu vor fi tolerate de către giurgiuvenii de bună credinţă iar aici trebuie să ne credeţi pe cuvânt!

Colegii de la Opinia Giurgiuveanului au surprins în fotografii niscaiva maşini de Poliţie care ar fi călcat sediul de campanie al PNL-istului „Floricel”, fix în toiul petrecerii… Ce-or fi rezolvat, probabil că vom afla în perioada următoare.

Până atunci, rămâne ntrebarea: Cât de disperat să fii pentru a politiza Ziua Copilului? Şi răspunsul evident…

Redactia

Sursă foto: Facebook(https://www.facebook.com/groups/100496110287683/279140185756607/?notif_t=group_activity&notif_id=1464777168672595

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.