Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut această afirmaţie marţi, 31 mai, la conferinţa de presă organizată imediat după activitatea de prezentare a candidaţilor social-democraţi pentru funcţia de primar în judeţ.

„Avem convingerea că PSD va recâştiga Primăria Giurgiu, dar va câştiga şi Consiliul Judeţean pentru că numai în această echipă judeţul şi municipiul pot beneficia de o dezvoltare integrată, echilibrată şi pe care şi-o doresc toţi cetăţenii. Domnul primar Nicolae Barbu are susţinerea noastră pentru toate proiectele sale. Sunt proiecte realiste, obiective, realizabile, parte a unui program amplu de dezvoltare durabilă şi integrată.

N-o să primească susţinere municipiul pentru cele 12 poduri, de exemplu, pe care un contracandidat(Florian Nicolae, n.r.) s-a lăudat că vrea să le facă. Aşa ceva ne depăşeşte chiar şi pe noi. Sincer, n-am înţeles exact cum vrea să le facă, 12 într-un loc sau suprapuse? Cred sincer că giurgiuvenii au discernământ pentru a face diferenţa între o abordare realistă de dezvoltare şi o manipulare ieftină”, a precizat Liviu Dragnea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.