Suntem complet de acord cu faptul că a te bucura de răul altuia nu aduce nimic bun, din absolut niciun punct de vedere. Însă, dacă răul altuia te-ar putea afecta, în orice fel, curând sau pe viitor, pe tine ori pe ai tăi şi întreaga comunitate din care faci parte, atunci ai tot dreptul să te îngrijorezi şi să iei atitudine.

Am citit, azi, la colegii de la Jurnalul Giurgiuvean, un articol al cărui mesaj, în opinia noastră, trebuie să ajungă la cât mai mulţi oameni. Că, ulterior, în esenţă, ei vor decide dacă merită luat în seamă ori ba, este clar şi rămâne stabilit!

Nova Force, una dintre cele mai renumite firme ale familiei candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Florian Nicolae, este în stare de insolvenţă, scriu ziariştii de la Jurnal Giurgiuvean. Potrivit lor, ANAF a început să publice listele cu marii datornici la bugetul de stat. Firma amintită are o datorie la bugetul de stat de peste 5 miliarde de lei vechi. Conform legii, la datorii de peste 40.000 Ron către bugetul de stat, ANAF trece automat la solicitarea insolvenței firmei. În cazul de față datoria ”NOVA Force” către bugetul statului este de 12 ori mai mare decât suma limită!”, scrie Jurnalul Giurgiuvean.

Jurnaliştii menţionează că, în acest caz, ANAF, ca primă măsură, ar trebui să pună poprire pe contul bancar pentru ca banii să fie viraţi automat la bugetul de stat, pentru acoperirea creanţelor. „În cazul în care firma încearcă să păcălească statul, nerulând bani prin acest cont, ANAF poate cere insolvența firmei respective”, mai scriu ziariştii de la Jurnal Giurgiuvean(puteţi citi întregul articol AICI).

Din păcate, iar asta poate fi confirmat de către cei în cauză, recent, foarte mulţi dintre salariaţii Nova Force ar fi fost trimişi acasă. În plus, se zvoneşte că cei rămaşi s-ar fi ales cu noi contracte nu tocmai avantajoase pentru ei. Repetăm, nu se bucură absolut nimeni de această situaţie, însă, nu încape îndoială, sunt de luat în seamă următoarele aspecte:

Cum poţi să te lauzi că, dacă ieşi primar, doar tu ştii cum să faci dintr-un oraş ceea ce n-a visat vreun giurgiuvean vreodată, în timp ce în spate să fie o ditamai firma în starea descrisă?

Cum poţi, de asemenea, prin susţinători să critici adversarii că n-ar fi fost în stare să managerieze ceva, orice, o firmă ori un oraş întreg, dar în spate să ai situaţia prezentată mai sus? Cu ce garantezi în faţa oamenilor cărora le ceri votul?

Adică, simplu: De ce te-ar vota giurgiuvenii? Ca să faci o încercare şi cu municipiul? Oamenii trebuie să ia atitudine, odată pentru totodeauna: oraşul, judeţul, satul, comuna, ţara asta, fraţilor, NU sunt o afacere!

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.