Colegii de la Giurgiu Acum au tras, recent, un semnal de alarmă demn de luat în seamă atât de opinia publică, dar mai ales de către cei îndreptăţiţi să ia şi măsuri, dacă se impun.

Vasile Mustăţea, demisionar din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu(decembrie 2015), a anunţat, încă din martie anul acesta, că a decis să devină membru ALDE, dar nu demisionează şi din calitatea de membru al PNL Giurgiu.

De altfel, la prima vizită a lui Călin-Popescu Tăriceanu la Giurgiu, Mustăţea a fost prezent la conferinţa de presă aferentă, acolo unde a şi declarat ce am menţionat mai sus. Totodată, la o altă întâlnire cu presa locală, cei de la ALDE Giurgiu au prezentat listele cu ai lor candidaţi la Consiliul Judeţean iar Vasile Mustăţea este pe lista respectivă, chiar primul.

Aşadar, cum arată şi colegii de la Giurgiu Acum, Mustăţea, după toate acestea, conform legii partidelor politice, este automat exclus din PNL. Bineînţeles că măcar prefectul ar trebui să se sesizeze în acest caz, dacă Mustăţea n-are onoarea să-şi dea demisia, şi să-l elibereze din funcţie.

Că, din păcate, Zorinel Niculcea e preocupat, mai degrabă, să răspundă unor sesizări pur PNL-iste la adresa unor primari PSD, a devenit evident! Ceea ce, de asemenea, ar trebui să intereseze instituţiile abilitate să ia măsuri, dacă se impun, şi în acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.