„Distribuie, postează, laicuieste, înjură, scuipă, jigneşte, pozează, scrie, agramatizeaza, beşteleşte, calomniază, ocăreşte, juisează, politizează şi opinează. Toate astea pentru şi întru dragostea absolută ce i-o poartă lui Dumitru Beianu -co preşedintele PNL Giurgiu – şi membrilor săi de partid. Ciprian Danciu -el este norocosul de care ne vom ocupa în rândurile ce urmează – întruneşte absolut toate calităţile unui postac imbecil, maniaco depresiv, insuficient propriei suficiente, tupeu în boxa de la subsolul blocului şi cu fondul lexical primordial nealterat.

Dacă abordăm situaţia din punct de vedere ştiinţific, am spune că în cazul lui Ciprian teoria lui Darwin, aia cu selecţia naturală, nu are nicio valabilitate. Altfel nu ne explicăm de ce, atunci când pontacul se află în baie şi mictioneaza, el şi fiinţa lui întreaga rămân pe loc, neprelingandu-se pe ghenă, în canal, atunci când trage apa!

Să nu fim absurzi! Înţelegem mecanismele unei campanii electorale! Însă, bariera dintre simpatii şi partizanat, graniţa între pasiune şi obsesie, toate diferenţele astea, o dată depăşite, fac supliciul oamenilor normali or, în cazul unuia ca Ciprian Danciu, devin obiectul de studiu al asistentelor medicale de la Socola!  Iar scurtcircuitele neuronale -se ştie -se transmit nu neapărat genetic, ele putând fi însuşite prin empatie de la terţi, de cele mai multe ori prieteni sau neamuri. Unele prin alianţă! Poate aşa se explică faptul că Danciu a preluat de la tata socru, domnul care în urmă cu vreo doi ani s-a încătuşat singur cu lanţuri de ceva ca să protesteze cuiva, împrumutând zăbalele şi zalele -metaforic, ofcarz- de la domnul în cauză, însuşindu-şi la definiţia pe care încă nu şi-a definitivat-o calificativul de nebun de legat!

Or înseamnă că este foarte înspre mai mult ca sigur extrem de idiot! În încheiere, convinşi fiind că o să (mai) revenim -asa cum scrijeleşte împricinatul – asupra acestui subiect, avem o întrebare de bun simţ!
Aşadar, băi, Cipriane, eşti sigur că Beianu, în ordine ca să se simtă satisfăcut, de limba ta şi ale altora în bucile lui are nevoie ca să se simtă satisfăcut?”

Articol preluat: www.irefutabil.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.