Vicepreşedintele social-democrat giurgiuvean Marian Mina a mai spus, la întâlnirea de joi cu presa locală, că formaţiunea politică pe care o reprezintă va duce o campanie electorală civilizată.

„Vom duce o campanie corectă, civilizată, în litera legii! Noi avem rezultate pe care să le prezentăm oamenilor, dar şi proiecte în derulare în toate localităţile judeţului. Nu avem de ce sau de cine să ne temem, giurgiuvenii apreciază ceea ce echipa PSD Giurgiu a făcut în ultimii ani, dar şi măsurile Guvernului Ponta. Într-un recent sondaj, PSD Giurgiu se situează pe primul loc în preferinţele cetăţenilor, cu circa 60%, ceea ce înseamnă că putem avea chiar şi 19-20 de consilieri judeţeni”, a subliniat Mina.psd alegeri 3

El a menţionat că, spre deosebire de celelalte partide politice, PSD este singurul care are, şi după validarea candidaturilor, listele complete pentru toate unităţile administrativ-teritoriale.  „Giurgiuvenii sunt alături de noi! Avem mulţi tineri în echipă, am arătat că ştim şi putem să facem treabă bună şi asta vom face şi de acum înainte”, a mai spus Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.