Ceea ce citiţi pe acest indicator nu reprezintă un trucaj! Indicatorul îl puteţi „descoperi” şi dumneavoastră fix la intersecţia dintre drumul care duce spre Răsuceni şi cel care duce… parcă spre Iad, dar care se îndreaptă de fapt către localitatea Toporu, acolo unde trăiesc, uau!, mulţi oameni: giurgiuveni li se zice( unii foarte revoltaţi, veţi vedea ceva mai jos).

Da, exact, vorbim despre „Trasfăgărăşanul” de Giurgiu- dacă doriţi, despre Drumul Judeţean 503- tronsonul spre Toporu, artera rutieră închisă prima în judeţ de fiecare dată când dă primul fulg de nea, blocată prima la primul strop de ploaie. Este un drum practicabil doar vara, pe caniculă prelungită(să te ferească Dumnezeu să te trimită GPS-ul pe acolo! Unii bulgari o păţiră, vă amintiţi?), drum pe care l-au lăsat mereu la „coadă” ambii PNL-işti care au fost mari şefi peste judeţ: Dumitru Beianu şi acum Vasile Mustăţea.

După cum puteţi vedea, cu diplomaţie, un giurgiuvean revoltat le-a lăsat un mesaj ăstora care se bat cu pumnul în piept că vor ei să fie(în continuare) şefi la Consiliul Judeţean. Pen’ că… cică au făcut minuni. E, ui’ că (nici) p-asta n-o făcură!

DSC_0100

DSC_0100Şi, ca să întărim treaba, vă prezentăm, mai jos, un fragment dintr-o conversaţie online purtată de un cetăţean din Toporu şi Dumitru Beianu, fix pe acest subiect, discuţie avută după ce acesta din urmă- copreşedintele PNL Giurgiu, primul pe listă la CJ- s-a lăudat cu încântarea simţită într-o „excursie” electorală, prin alte localităţi.

beni toporu 1 beni toporu

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.