Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a făcut această afirmaţie în contextul în care, miercuri, la momentul lansării candidaţilor PNL Giurgiu pentru alegerile locale, Dumitru Beianu ar fi condamnat traseiştii politici şi fenomenul în sine.

„Am înţeles că Beianu a condamnat cu mânie proletară traseismul politic. Eu zic că nu e bine să vorbeşti de funie în casa spânzuratului! Tocmai dumnealui să vorbească pe această temă? Vă pot arăta, dacă doriţi, adeziunea dumnealui la PSD… Cum să discuţi despre traseism când în sala respectivă cei mai mulţi n-aveau mai puţin de 3 partide pe la care trecuseră? Mi-e jenă mie când îi aud cum mint! Cu minciuna nu vor câştiga nimic!”, a spus Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat cine crede că va fi candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Beianu sau Anton, liderul PSD Giurgiu a spus: „Ce contează cine va fi candidat, dacă nu vor câştiga? Oricum, am mai spus-o şi o repet, Beianu va rămâne un tânăr şomer politic. Nu ştiu în ce partid va mai vrea să meargă, dar la PSD sigur nu-l mai primesc. Ce trebuie să ştie este că populaţia îi va sancţiona pentru demagogie, pentru minciună. Pe cei care aleargă dintr-un partid în altul pentru propriul interes ar trebui să-i lăsăm să rămână pe centura politică!”, a mai spus Niculae Bădălău.

(Dumitru Beianu a fost, de-a lungul vremii în Mişcarea Ecologistă, APR, PUR, PNL, independent, PSD, PNL din nou)

Totodată, social-democratul a criticat şi declaraţiile lui Beianu despre proiectele sale ca preşedinte al Consiliului Judeţean, în mandatul trecut.

„Vorbeşte de proiecte, dar cei de la PNL au avut două mandate consecutiv la Consiliul Judeţean! Nici acum n-au terminat proiecte de pe vremea lui Boiangiu… De exemplu, cum e cu depozitul ecologic şi marile sale probleme, cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pe apă cu probleme în instanţă, domnule strateg Beianu? Consider că liberalii şi-au dovedit doar incompetenţa”, a mai declarat Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.