Senatorul Niculae Bădălău a adresat această întrebare în cadrul conferinţei de presă desfăşurate joi, 5 mai.

El a spus că n-ar fi comentat momentul de ieri al PNL-ului de Giurgiu, acela al lansării candidaţilor lor pentru alegerile locale, însă, în cadrul întâlnirii cu pricina, „numele Bădălău a fost rostit în mod obsesiv”, a spus liderul social-democrat.

„În 2012, cu Florian Nicolae şi Nicolae Barbu mergeam în Giurgiu şi le spuneam oamenilor că Lucian Iliescu este cel mai mare rău pentru municipiul acesta. Am rămas consecvent opiniei mele. Ieri, Florian Nicolae a făcut echipă cu răul cel mai mare şi se susţin reciproc. Apoi, tot în 2012, cu prietenul şi colegul meu pe atunci Dumitru Beianu şi cu Florian Nicolae le-am spus giurgiuvenilor că PDL-ul este răul cel mai mare pentru întreaga ţară. Şi pe bună dreptate! Ştiţi, au tăiat veniturile românilor, au închis spitale şi aşa mai departe, în timp ce unii cărau saci cu bani, se vede în justiţie. Şi văd azi că Vasile Blaga, omul numărul 2 în PDL, este acum primit cu bratele deschise, cu onoare, de Floricel şi de Beianu. Cum poţi să stai lângă cei pe care nu doar i-ai blamat, dar i-ai şi dat jos din funcţiile lor? Dacă ei consideră că oamenii au uitat, le spun că se înşală!”, a declarat Niculae Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu a spus, de asemenea, că, astfel, cei din PNL Giurgiu au dovedit că au minţit.

„Au minţit electoratul, cetăţenii, convinşi fiind că oamenii uită repede. Este vorba despre acei oameni care, ieri, dacă nu aveau eşarfe galbene, ai fi zis că e o adunare a tuturor partidelor. Centura politică a Giurgiului este, iată, extrem de aglomerată(…). Am citit şi eu ce s-a spus la circul de ieri şi privesc cu tristeţe la faptul că un partid istoric precum PNL a ajuns o casă goală ocupată încet-încet de PDL.

Văd cu tristeţe cum PNL a ajuns doar o adunătură de oportunişti care vor doar funcţii pentru ei şi care n-au nicio legătură cu ceea ce doresc cetăţenii. Când au minţit liberalii? Când l-au dat pe Blaga jos odată cu tot PD-ul sau ieri, când l-au primit cu braţele deschise? Mie mi-ar fi fost ruşine în locul lor! Cum să garanteze tocmai Blaga pentru Floricel? Până unde să ajungi cu compromisul pentru o funcţie publică?”, a mai spus Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.