Primarul din Ghimpaţi, vicepreşedinte al PSD Giurgiu Constatin Cărăpănceanu, a vorbit, joi, 5 mai, în conferinţă de presă, despre viitoarea campanie electorală ce va începe mâine, 6 mai. El a spus că PSD Giurgiu va duce o campanie curată, decentă, cu respectarea legii. „De asemenea, nu vom răspunde cu rău la rău, vom evita denigrarea celorlalţi, însă, din păcate, unii vor începe cu mizerii împotriva noastră, deşi i-am reprezentat, la un moment dat, ca primari. Mulţi dintre colegii mei sunt în această situaţie”, a spus Cărăpănceanu.

El a declarat că Dumitru Beianu-copreşedinte al PNL Giurgiu- ar fi şi ameninţat, recent, că vrea să trimită la Ghimpaţi observatori „străini”.

„Poate să vină oricine, asta nu sperie pe nimeni, oamenii apreciază ceea ce s-a realizat pentru comuna lor. Ei(liberalii, n.r.) sunt nişte actori care joacă într-un film, care au condus şi oraşul şi judeţul atât timp şi care nu mai vor să părăsească scena politică şi administrativă. Sunt actori care luptă doar pentru funcţii şi doresc doar să fie cap de listă. Au încercat să-i intimideze pe primari, dar iată că au rămas fără candidaţi în multe comune”, a mai declarat Cărăpănceanu.

Mai exact, până în acest moment, în nouă comune giurgiuvene PNL nu are candidaţi la funcţia de primar. Rămâne de văzut câţi vor mai rămâne şi după ce BEJ-ul va da OK-ul pe dosarele depuse.

Pe de altă parte, cei care au participat ieri la lansarea candidaţilor PNL Giurgiu la alegerile locale au spus că pe scenă ar fi fost doar 36 de candidaţi la funcţia de primar. Judeţul Giurgiu are 54 de unităţi administrativ-teritoriale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.