Acolo, s-au putut plimba cu bărcile cu vâsle sau hidrobicicletele, luni, 2 mai, fiind organizată şi inaugurarea oficială a investiţiei realizate cu fonduri europene.

Potrivit colegilor de la Opinia Giurgiuveanului, peste 200 de oameni au mers la zona de agrement de la Cama, ieri, pentru a se bucura de o zi frumoasă, plimbându-se cu ambarcaţiunile puse la dispoziţia lor.

“Este un început iar faptul că astăzi au fost vândute bilete şi că oamenii au stat la coadă pentru a se plimba cu ambarcaţiunile reprezintă un semnal bun”, a declarat pentru Opinia Giurgiuveanului, directorul Direcției Administrare Active din Proiecte cu Finanțare Europeană Giurgiu, Adrian Delea. El a precizat că, în perioada imediat următoare, autorităţile locale vor achiziţiona încă o serie de bărci şi hidrobiciclete şi se va ajunge, astfel, la 20 de ambarcaţiuni.

Amenajarea zonei a fost realizată de Primăria Municipiului Giurgiu, cu fonduri europene, în cadrul Programului Operațional de Pescuit.

Pentru o ora de plimbare cu hidrobicicletele, biletul este de 5 lei, în timp ce pentru plimbarea cu barca este de 7 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.