Trecem peste faptul că e de-a dreptul ilar că tocmai un politician care a fost acuzat de ANI de incompatibilitate vine şi se bate cu pumnii în piept că ştie el un altul care ar fi mai ceva decât el pe nu ştiu pe unde! Dar e şi mai ilar când vezi cum se încăpăţânează să ducă lupta electorală până-n pânzele albe, doar aşa, că s-au învăţat cu nişte muşchi galben-portocalii şi că li se pare că mai fac ei legea după cum le convine. Ei bine, iată că nu-i aşa!

Social-democratului Petre Nicolae i-a fost validată de către Biroul Electoral de Circumscripţie candidatura la funcţia de primar al comunei Ulmi. Lucru confirmat inclusiv de reprezentanţii PSD Giurgiu, în conferinţa de presă de azi. Pe surse am aflat, însă, că proaspăt uns liberal(fost PDL, PMP, UNPR) deputatul Marin Anton, ca surda pe mormânt, vrea cu orice preț să-şi lase protejatul, candidatul liberal, singur-singurel în cursa electorală. Ca să nu-i fie prea greu, sărăcuţul?

Şi, mai întâi, luni, 25 aprilie, Anton, a contestat candidatura lui Nicolae, la Circumscripţia Electorală din Ulmi. Contestaţia i-a fost respinsă(unu!).

Apoi, marţi, 26 aprilie, Marin Anton a contestat candidatura lui Nicolae, la Biroul din Bolintin Vale. Contestaţia i-a fost respinsă(doi!).

Miercuri, 27 aprilie, Marin Anton a contestat iar candidatura lui Nicolae, la Tribunalul Giurgiu. Contestaţia i-a fost respinsă(trei!).

Şi, ca să fie sigur că va face cum vor muşchii mnealui, deşi n-are nevoie de vreun avocat în acest caz, la Instanţa din Giurgiu s-a înfăţişat cu nimeni altul decât marele Dragoş Ujeniuc. De parcă s-ar fi speriat careva de „măreţia” celor doi „liberali”. Ei bine, din nou, iată că nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.