Biroul Electoral de Circumscripţie Ghimpaţi a respins dosarul de candidat al PNL Giurgiu la funcţia de primar al comunei menţionate, Ştefan Bădilă. Constatin Cărăpănceanu(actual primar, candidat la un nou mandat din partea PSD) a relatat, în cadrul conferinţei de presă de joi, 28 aprilie, despre acest subiect.

„Domnul Bădilă a depus o listă cu 100 de semnături. Dintre acestea, unele sunt tăiate, avem două cazuri de persoane care sunt pe listă, dar sunt decedate. De asemenea, avem şi dubluri. Adică, acelaşi nume apare de două ori. Sunt şi serii de buletin schimbate. A fost demarată şi o anchetă în acest caz. După ce instanţa se va pronunţa cu privire la candidatura lui Bădilă, vor fi şi plângeri penale din cauza neregulilor descoperite”, a spus Constantin Cărăpănceanu.

El a menţionat că plângerile penale se vor îndrepta împotriva celor care au semnat că au strâns, la rândul lor, semnăturile pentru susţinerea lui Ştefan Bădilă.

Social-democratul giurgiuvean a adus presei dovezile aferente, inclusiv în cazul contracandidatului de la ALDE la funcţia de primar în Ghimpaţi, pe a cărui listă de susţinere este… aceeaşi semnătură la multe dintre persoanele înscrise acolo.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.