În cadrul conferinţei de presă în care a fost anunţată revenirea lui Lucian Iliescu şi a lui Marin Anton în PNL Giurgiu, la un moment dat, aşa cum am mai arătat, Iliescu a declarat că nu ar dori vreo funcţie. Marin Anton, însă, în râsetele jurnaliştilor, ar fi replicat: „vorbeşte pentru tine!”.

Şi dacă, într-adevăr, Lucian Iliescu nu se regăseşte nici pe lista PNL pentru Consiliul Municipal, dar nici pe cea de la Consiliul Judeţean(interesant de aflat dacă se mai „regăseşte” în PNL în vreun fel, întrucât, oficial, Anton a demisionat de la UNPR, în timp ce el nu ar fi făcut-o. Ba mai mult, Iliescu a fost fotografiat, recent, la evenimente ale UNPR Giurgiu), Anton e în frunte!

E în top, în lista PNL pentru Consiliul Judeţean Giurgiu: al treilea(!!!) mai exact, după Gheorghe Ştefan, potrivit unui respectabil ziar giurgiuvean ce a publicat numele acelora care fac parte din echipa propusă de Beianu.

Care Beianu… greu de crezut că doarme liniştit cu ACEST Anton în coaste! Din acelaşi motiv, probabil, nu are de gând să rateze vreo ocazie(care, în mod normal, n-ar trebui să mai existe!) de a-şi face campanie.

Este ştiut: „momentul frumos” care, vorba dumnealui, i s-a întâmplat în 2012(dar doar cu sprijinul foarte multor oameni pe care acum îi beşteleşte, mai cu seamă al PSD-iştilor) nu se va mai repeta, pentru că preşedintele CJ nu mai este ales de giurgiuveni, ci din rândul consilierilor judeţeni.

Astfel, Dumitru Beianu s-a fotografiat şi s-a pus pe bannere(singur!!! nu doar în tandem- pentru susţinerea vreunui candidat la Primărie), dar şi pe Facebook postează amintiri din perioada 2008-2012. Astfel, dacă Anton se „ridică” şi vrea să-l facă(doar s-a mai întâmplat), să ştie lumea cine era propus iniţial?! Destul de trist, pe bune!

Revenind la Marin Anton, haideţi să fim serioşi, oameni mari şi cu mintea deschisă: chiar vi-l imaginaţi un simplu consilier judeţean? Pe el, ditamai fost ministrul secretar de stat, ditamai fost candidat al PDL la funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu, ditamai deputatul, ditamai deţinătorul de avere demnă de Topul Forbes, ditamai bun prieten cu Băsescu şi Udrea? Chiar vă imaginaţi că, de dragul proiectelor lui Beianu, oricare ar fi acestea, va dori doar să-l susţină ca să fie bine… să nu fie rău?

Nici noi!

Cred că ar fi de reţinut o chestie spusă de liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, la o conferinţă de presă: „Pe Beianu îl aşteaptă, la colţ, cu sabia scoasă, Lucian Iliescu, dar şi Marin Anton cu preşul… Dacă poate scapă de sabia lui Iliescu, de preşul lui Anton nu scapă sigur!”.

Care să fie, care să fie?

Cătălina Sfetcu

Foto: romaniacurata.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.