Cel puţin asta relevă imaginile postate pe 23 aprilie 2016 de către un membru al UNPR Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

Astfel, la depunerea candidaturii la funcţia de primar al reprezentantului UNPR Giurgiu a participat şi senatorul Lucian Iliescu. Exact! Cel pe care, recent, l-au dat de mare şi tare „liberal”- care, potrivit conducerii PNL Giurgiu- le-a lipsit… maxim în ultimii ani, dar cu care au ţinut legătura. „Un simbol al liberalismului”, cum l-a numit Gheorghe Ştefan.

Lucian Iliescu, cel care, spun surse liberale, a şi început să facă pe şeful în filiala giurgiuveană. Şi, cel mai important, Lucian Iliescu- cel care a lipsit cu desăvârşire de la depunerea candidaturii pentru funcţia de primar a reprezentantului PNL, Florian Nicolae… Opaaa!luci unpr 1

Ei, o să spună că a avut treabă la Parlament. Ce chestie, Marin Anton, tot parlamentar şi el, n-a lipsit de la momentul cu pricina. Ce semn o fi ăsta, o să aflăm curând, cu certitudine!

Până atunci, însă, se ştie că Lucian Iliescu şi Marin Anton n-au demisionat din UNPR, iar la Parlament fac încă parte din grupul politic al lui Oprea.

Un fel de bătaie de joc la adresa celor care i-au trimis acolo şi cărora o să le mai ceară o dată votul? Pentru ei şi pentru alţii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.