Giurgiuvenii au declanşat un protest spontan, în această dimineaţă, în faţa sediului PSRO, din municipiul Giurgiu, după ce candidatul acestui partid la funcţia de primar al urbei, deputatul Liliana Ciobanu, a fost acuzat că a cerut suspendarea unei Hotărâri a Consiliului Judeţean Giurgiu.

Prin Hotărârea respectivă erau alocate câte 200 de lei pentru sute de familii de giurgiuveni cu posibilităţi materiale precare. Oamenii adunaţi în faţa sediului PSRO au acuzat-o pe Liliana Ciobanu că din cauza ei nu vor avea ce pune pe masa de Paşte. Tot ei i-au spus că îi pot demonstra ce probleme au.  „Îşi bate joc de noi, stăm la rând ca proştii, în ploaie, ea vine şi ne cere votul şi atât! Ce înseamnă asta, domnule? Suntem bolnavi şi nici nu avem ce pune pe masă copiilor!”, au strigat oamenii

Liliana Ciobanu le-a zis, la rândul său, că, de fapt, nu ea ar fi cerut blocarea alocării banilor. În acelaşi timp, puţin mai devreme, prefectul Zorinel Niculcea anunţa, printr-un drept la replică faptul că s-ar fi sesizat în cadrul Hotărârii, după ce consilierii judeţeni n-ar fi avut timp să studieze dosarele tuturor celor care au primit bani. Bineînţeles că nu avea de unde să ştie asta, dacă nu primea o reclamaţie în acest sens…

Ieri, în conferinţă de presă, preşedintele CJ, Vasile Mustăţea, spunea că are informaţii potrivit cărora „apropiaţii” Lilianei Ciobanu, consilierii judeţeni Adriana Buga şi Constantin Ciobanu, ar fi cerut prefectului atacarea în contecios-administrativ a hotărârii privind ajutoarele financiare.

Din tot acest „război” au de pierdut doar oamenii puşi pe drumuri, din păcate pe bună dreptate batjocoriţi, dar care-i vor sancţiona pe cei care se vor dovedi vinovaţi, foarte curând!

C. Sfetcu

Fotografia a fost trimisă la redacţie de către un cititor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.