Prezent miercuri, 20 aprilie, într-o emisiune televizată, la DIGI 24, la mai multe întrebări complet diferite ale moderatorului, candidatul PNL Giurgiu la funcţia de primar al municipiului, Florian Nicolae, şi-a început răspunsurile(şi-aşa… timide) în acelaşi mod: „Giurgiuvenii sunt trişti!”.

Of, giurgiuvenii sunt trişti- o dată!, giurgiuvenii sunt trişti- de două ori!, giurgiuvenii sunt trişti- de trei ori!… Bine, domnule, am înţeles, gata!: de “emoţie”, din discursul probabil pregătit de sfătuitorii dumneavoastră, cam atât v-a mai rămas de recitat.

(Şi asta, în timp ce Nicolae Barbu- candidatul PSD la un nou mandat- s-a concentrat şi a vorbit la obiect, fără lacrimi şi suspine, despre realizări şi proiecte! Pe vizionate: https://www.youtube.com/watch?v=uXf2eCOFSjE  ).

Bun, deci, cum intenţionaţi să-i înveseliţi pe giurgiuveni, domnule Florian Nicolae?

Ştiu!

Am văzut pe câteva bannere, de exemplu, că promiteţi inclusiv să le faceţi Spitalul Judeţean ţais?(scrieţi acolo despre sănătatela standardele cerute de cetăţeni)… Ha-ha-ha! Păi, de asta se ocupă cei de la Consiliul Judeţean şi Ministerul Sănătăţii, Primăria n-are treabă cu Spitalele!DSC00016

Apoi, am văzut pe un alt banner că doriţi să conservaţi tradiţiile… Păi, de asta tot cei de la Consiliul Judeţean se ocupă, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale. Primăria n-are treabă cu asta!(Sper că nu v-aţi lăsat pe mâna celor care l-au „ajutat” şi pe Lucian Iliescu în campania electorală din 2012! Sau, ca să faceţi… economie, aţi făcut bannere cu acelaşi mesaj şi pentru CJ şi pentru Primărie, schimbând doar pozele?)DSC00008

Am citit şi că vreţi să valorificaţi experienţa pensionarilor. Să le faceţi Consiliul Seniorilor, adică?( Doar nu ziceţi că le veţi şi mări pensiile, ca primar!) Păi, există unul funcţional, la iniţiativa actualului primar, ia vorbiţi cu Victor Boiangiu, că vă ştiţi de la PSD!DSC00013

Fără supărare, însă, tuturor giurgiuvenilor: tineri, pensionari, şomeri şi salariaţi nu ar fi mai bine să le spuneţi câteva dintre „proiectele iniţiate” de dumneavoastră pentru ei, ca deputat- în ultimii 4 ani. Ei?

Am priceput acum, dumneavoastră chiar reuşiţi să-i faceţi să zâmbească(amar) pe giurgiuveni, cu asemenea promisiuni!

Pentru că, în fapt, ei asta ştiu şi vor: primarul se asigură că vor avea asfalt, apă, canalizare, şcoli curate şi moderne, parcuri cu locuri de joacă şi, în plus, un primar face în aşa fel încât să vină investitorii. Fiindcă doar ei pot crea locuri de muncă!

Haideţi, nu vă supăraţi pe mine( sfaturile mele nici măcar nu vă costă, vedeţi?), că doar promiteţi şi:DSC00018

Cătălina Sfetcu

  • Imaginea din prima pagină este un trucaj-pamflet ce trebuie tratat ca atare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.