Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această afirmaţie în cea mai recentă conferinţă de presă.

El a menţionat că se bazează în ceea ce spune pe ultimele sondaje de opinie efectuate în judeţ, acolo unde cetăţenii au arătat că apreciază eforturile echipei PSD Giurgiu cu privire la aducerea de fonduri guvernamentale, şi nu numai, în comunităţile lor pentru proiecte de apă-canal, infrastructură rutieră.

De asemenea, giurgiuvenii apreciază toate măsurile luate de Guvernul Ponta cu privire la repararea nedreptăţilor sociale făcute de guvernarea de dreapta. “Vorbim aici despre majorările pensiilor, salariilor, reducerea TVA la  alimente, la servicii, la reducerea CAS, ştiţi foarte bine care sunt măsurile Guvernului Ponta- cea mai bună guvernare! De aceea suntem pe primul loc, la mare distanţă de PNL, de exemplu, în preferinţele giurgiuvenilor(…). Ne vom baza că vom avea 18 consilieri judeţeni, dar vom conta şi pe majoritatea cu UNPR şi ALDE”, a declarat Niculae Bădălău. El a spus că a purtat discuţii în acest sens cu liderii celor două partide şi că s-a ajuns şi la înţelegerea unei susţineri în campanie, inclusiv prin lipsa unor atacuri electorale reciproce.

Pe de altă parte, preşedintele social-democrat giurgiuvean a criticat alegerile făcute de PNL cu privire la unii candidaţi la alegerile din vară, precum cel de la Primăria Capitalei, dar şi deciziile luate la Giurgiu.

“Cei din PNL, în disperarea lor, iau decizii ridicole(…). Luaţi ca exemplu realocarea de forţe de la Giurgiu! Avem un Lucian Iliescu şi un Marin Anton care cerşesc milă de la primari şi de la giurgiuveni, încercând să-şi asigure din nou un loc călduţ. Doar că giurgiuvenii îi cunosc bine pe amândoi şi vor sancţiona lipsa de caracter şi oportunismul!

Dacă Anton, Beianu şi Iliescu aduceau la Giurgiu, în toţi anii cât au condus judeţul şi municipiul, cât a adus PSD în doar 3 ani şi jumătate, Giurgiu arăta altfel.

Eu sunt de 26 de ani în acelaşi partid şi am avut curajul să stau deoparte 4 ani, politic şi administrativ, am tras învăţăminte şi din suişuri şi coborâşuri, dar ei, iată, nu sunt în stare să… stea pe dreapta!”, a mai declarat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.