Aşa cum este cunoscut, în premieră la nivel local, social-democraţii au lansat, în această primăvară, un proiect prin intermediul căruia giurgiuvenii au putut să îşi aleagă oamenii care să participle la alegerile locale din vară, pe listele PSD, ca şi consilieri locali, chiar dacă nu fac parte din partid.

“La municipiu, suntem aproape de finalizare a analizării dosarelor consilierilor, dar şi a proiectului PSD îţi dă puterea! Din câte ştiu, la nivel de judeţ a fost mai greu de aplicat, dar noi, la municipiu, avem două persoane care încă strâng semnături. Dacă vor îndeplini toate condiţiile, în primul Birou Politic Municipal se va vota inclusiv înscrierea lor în partid, dar şi pe liste”, a declarat la cea mai recentă conferinţă de presă, preşedintele PSD municipal, Nicolae Barbu.DSC_0148

Totodată, el a menţionat că PSD Giurgiu propune, astfel, oameni valoroşi pentru funcţia de consilier municipal. “Sunt oameni care au făcut ceva pentru comunitatea lor, care sunt reprezentativi, persoane cu care ne putem mândri(…). În ceea ce priveşte viceprimarii, aceştia vor fi stabiliţi ca propuneri după alegeri(a răspuns Barbu la o întrebare, n.r.)”, a subliniat Barbu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.