Oficial, Zorinel Niculcea a înlocuit-o, vineri, 15 aprilie, în funcţie pe Lavinia Crişu cea care a ţinut frâiele Prefecturii Giurgiu aproape 4 ani.

Despre această mutare a Guvernului Cioloş au comentat şi social-democraţii giurgiuveni, dar şi cei de la Mişcarea Liberală Giurgiu, în conferinţe de presă desfăşurate joi, 15 aprilie.

Astfel, senatorul PSD, lider al filialei Giurgiu, Niculae Bădălău, a dorit, înainte de toate, să-i mulţumească, în calitate de demnitar, Laviniei Crişu pentru modul în care şi-a desfăşurat activitatea.DSC_0151

„Foarte mulţi primari şi directori de deconcentrate o regretă pentru că a fost un prefect valoros, echilibrat, unul dintre cei mai buni prefecţi ai judeţului Giurgiu. Cum să comentez înlocuirea dumnei… E o decizie a unui guvern care visează ceva noaptea şi nu mai ştie ziua ce să facă”, a spus Bădălău.

Întrebat cum comentează venirea la cârma judeţului a lui Zorinel Niculcea, un teleormănean, în loc să avem un giurgiuvean, Bădălău a fost destul de rezervat în declaraţii: „Păi, noi, giurgiuvenii, mai uşor… Înţeleg, totuşi, că este un profesionist, îi doresc succes. Înţeleg că presiunile unora au avut roade, dar nu prea aşa cum au vrut ei”, a subliniat Bădălău.

La rândul său, Noruţ Stănişteanu de la Mişcarea Liberală a spus, de asemenea, că Zorinel ar fi un profesionist, dar a criticat decizia Guvernului Cioloş de a nu găsi un giurgiuvean pentru această funcţie.DSC_0053

„Uitaţi-vă cum suntem trataţi de Bucureşti! Chiar nu aveam un giurgiuvean pregătit? Erau mulţi şi care puteau fi delegaţi temporar. Sunt mâhnit. Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu, să ne trimită oameni din alte locuri”, a spus Stănişteanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.