Mulţi cred şi spun că aceasta va fi cea mai „urâtă” campanie electorală pentru locale, din toate timpurile. Echipa PSD Giurgiu le cere, totuşi, adversarilor politici să se rezume la o luptă a proiectelor. Apelul a fost făcut, joi, 14 aprilie, în conferinţă de presă, de către liderii de la PSD judeţ şi municipiu, Niculae Bădălău şi Nicolae Barbu.

„Vreau să îi asigur pe giurgiuveni că nu voi intra în jocul atacurilor la persoană! De asemenea, îi rog pe contracandidaţi să se rezume la a aduce critici doar la persoana mea. Nu implicaţi copiii, soţiile sau firmele! Familiile noastre sunt prietene, nu uitaţi asta! Copiii noştri sunt prieteni, să nu îi punem într-o ipostază jenantă pentru că ei vor suferi cel mai mult!”, a spus Barbu, candidat PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu.

La rândul său, senatorul Niculae Bădălău a spus că a primit informaţii, de la prieteni din presa centrală, că un contracandidat i-ar fi pregătit „un material incendiar” despre copiii săi. „Astea sunt lucruri foarte urâte! Noi, politicienii, am ajuns să facem din politică un lucru urât câteodată, dar avem şi puterea să schimbăm asta!”, a zis Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.