Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, la conferinţa de presă de joi, 14 aprilie, a vorbit şi despre realizările echipei din care face parte, înfăptuite alături de primarii giurgiuveni, harnici şi decişi să facă treabă bună în continuare.

Făcând, tangenţial, referire la politicienii din alte partide, precum cei care au trecut pe la vreo 5 formaţiuni politice în câţiva ani, Niculae Bădălău a amintit, mai întâi, un fapt pe care, a spus el, îl repetă cu mândrie de fiecare dată: „De 26 de ani sunt în acest partid. Am rămas aici, de au fost bune sau rele. Am avut o carieră politică sinuoasă, dar niciodată nu am căutat un loc mai călduţ pentru mine. Am ales o doctrină şi am rămas aici. Continuitatea înseamnă caracter!”.

Liderul social-democraţilor giurgiuveni, tot într-un context al declaraţilor altora despre faptul că au proiecte şi idei, el a amintit că, în ultimii 3 ani şi jumătate, suma ce a ajuns în proiecte de dezvoltare în judeţul nostru este foarte mare. „Echipa PSD a adus, în această perioadă, 5.992 de miliarde de lei vechi pentru proiecte, pe contracte semnate şi finanţate. Constructorii au rămas în urmă faţă de ceea ce am putut aduce ca fonduri. Astfel, în 2013, am avut 136 de miliarde, în 2014- 442 de miliarde iar în 2015- 1.128 de miliarde. Bani consumaţi pe proiecte de dezvoltare a comunelor acestui judeţ”, a anunţat Niculae Bădălău-

De asemenea, anul acesta, până la acest moment, tot pentru proiecte de dezvoltare în judeţ, au venit în Giurgiu circa 300 de miliarde.

La toate acestea, se adaugă şi banii alocaţi de la bugetul naţional Consiliului Judeţean, în 2015, respectiv circa 800 de miliarde lei vechi- sumă record la acest capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.