Primarul Nicolae Barbu, însoţit de soţie, de prieteni, de colegi din PSD Giurgiu, dar şi de susţinători şi jurnalişti şi-a depus, joi, 14 aprilie, la Biroul Electoral Municipal dosarul pentru a candida la un nou mandat. Alături de el a fost, aşadar, şi preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Ulterior, cei doi au susţinut o conferinţă de presă la sediul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

„Multe lucruri s-au schimbat de acum 4 ani, dar emoţiile au rămas la fel. Ştiu ce am de făcut şi de acum încolo. Ce am promis, am realizat, am îndeplinit contractul cu cetăţeanul şi nu am promis mult pentru că ştiam că, cel puţin la început, va fi greu. Noul drum va fi şi mai greu, dar cu rezultate şi mai trainice”, a declarat Barbu.

El a spus că întreaga sa campanie se va baza pe un mesaj în legătură cu noul exerciţiu financiar. „Îmi doresc să creez un cadru legal pentru o dezvoltare durabilă integrată. Aşa trebuie făcut pentru dezvoltarea întregului oraş”, a subliniat actualul edil-şef.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a spus că este în continuare alături de Nicolae Barbu şi că este convins de faptul că şi giurgiuvenii apreciază ceea ce s-a reuşit până acum.

Îi doresc succes domnului Nicolae Barbu. Vom face echipă şi la judeţ, pentru că vom câştiga Consiliul Judeţean, şi îmi doresc un parteneriat între cele două instituţii pentru dezvoltarea municipiului şi judeţului Giurgiu. Vom avea ca priorităţi, ca şi până acum, sistemul sanitar, educaţia, cultura, dar şi infrastructura!”, a declarat Niculae Bădălău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.