Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, medicul Elena Dinu, a participat, joi, 7 aprilie, la conferinţa de presă a PSD. Ea a fost prezentată presei din această nouă postură politică de liderul social-democrat giurgiuvean, senatorul Niculae Bădălău.

„Sunt bucuros de venirea doamnei Elena Dinu în PSD. Este un om competent şi sunt convins că împreună vom reuşi să facem din sistemul de sănătate giurgiuvean unul mult mai bun decât până acum”, a spus Niculae Bădălău.DSC_0054

La rândul său, Elena Dinu a declarat jurnaliştilor locali că nu va comenta prea mult motivele plecării sale din PNL, dar a făcut unele precizări: „Am ales să vin într-o echipă care a dorit prezenţa mea şi voi pune umărul la treabă pentru a realiza obiectivele propuse, politic şi profesional. Nu insist pe motivele pentru care am plecat din PNL, nu este relevant, dar trebuie să specific că organizaţia de la Giurgiu este foarte frământată şi nu am mai simţit că pot face echipă cu unii dintre foştii colegi”.

Totodată, ea a menţionat că, cel mai probabil, îşi va da demisia din funcţia de consilier local pentru că, evident, va pierde sprijinul politic al PNL.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a mai spus că uşile formaţiunii pe care o reprezintă au fost şi rămân deschise pentru oameni valoroşi.

„Am deschis uşile partidului pentru toţi oamenii valoroşi. Chiar i-am rugat pe unii, aşa cum, recunosc, s-a întâmplat şi cu doamna Dinu, să vină alături de noi. Sunt extrem de mulţi giurgiuveni valoroşi care nu sunt folosiţi la maximum pentru a da tot ce au mai bun în vederea dezvoltării municipiului şi judeţului Giurgiu. Eu încerc să-i aduc pe cât mai mulţi în echipa noastră pentru a continua lucrurile bune începute”, a subliniat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.