Lucrările de investiţii sunt realizate în cadrul proiectului european implementat de CNADNR, prin DRDP Bucureşti, ce vizează reabilitarea şi modernizarea Podului Prieteniei, dar şi investiţii în infrastructura din Vama Giurgiu.

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, Marian Mina, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, mai multe poze realizate marţi, 5 aprilie, în vamă, dar şi următorul mesaj: „Această perioadă este dedicată asfaltarii zonei Vămii Giurgiu. Ritmul este alert iar vremea, după cum se vede, ţine cu noi. Astfel că, de Ziua Oraşului, pe 23 aprilie, vom avea şi o poartă de intrare în ţară, aşa cum trebuie”.

 

Vă reamintim faptul că lucrările la Podul Prieteniei sunt executate în cadrul proiectului european denumit „Proiectare si Executie pentru Reabilitare Podul de la Giurgiu, peste Dunare, pe DN 5 km 64+884 inclusiv drumul de acces de la iesirea din vama pana la intrarea pe pod.

Cu o valoare de peste 46 de milioane de lei, proiectul este parte integrantă a Programului Operaţional Sectorial Transport 2007-2013 şi a fost câştigat de CNADNR prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti.

Proiectare si Executie pentru Reabilitare Podul de la Giurgiu, peste Dunare, pe DN 5 km 64+884 inclusiv drumul de acces de la iesirea din vama pana la intrarea pe pod”, aceasta este titulatura proiectului cu finanţare europeană nerambursabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.