Un scor de aproape  4 ori mai mare faţă de partidul aflat pe locul II, respectiv PNL! PSD conduce, aşadar, mai mult decât detaşat, într-un sondaj privind la intenţia de vot a giurgiuvenilor la alegerile locale din vară.

Conform cercetării sociologice recent făcute în judeţul nostru, pe social-democraţi îi preferă 61,2% dintre giurgiuvenii chestionaţi, în timp ce PNL nu a obţinut un scor mai mare de 19,1%.

Pe locul III în preferinţele locuitorilor acestui judeţ se află ALDE, dar cu doar 4,89 de procente, urmat de UNPR cu 1,3 %.

Celelalte formaţiuni, Mişcarea Populară, PSRO şi Mişcarea Liberală nici măcar n-au ajuns la un procent.

Aceste cifre vin să întărească faptul că giurgiuvenii apreciază ceea ce echipa PSD Giurgiu, sprijinită anterior de Guvernul Ponta, alături de primarii giurgiuveni au reuşit să facă în ultimii 3 ani şi jumătate. Vorbim aici nu doar despre alocarea judeţului nostru a unui buget de cel puţin 4 ori mai mare comparativ cu perioadele anterioare, dar şi despre sute de kilometri de drumuri judeţene şi comunale reabilitate, de sute de kilometri de reţele de apă şi canal introduse, de eforturi susţinute pentru realizarea de lucrări la şcoli, grădiniţe şi aşa mai departe.

Toate acestea, în timp ce „principalii adversari” ai PSL, PNL-iştii giurgiuveni nu fac decât să se certe între ei, să-i critice pe alţii pentru ceea ce au realizat deja sau vor să realizeze, dar fără să aibă, de fapt, proiecte concrete. Dovadă stă faptul că, au avut 8 ani judeţul, iar „rezultatele” le cunoaştem cu toţii….
sondaj 1

11.91% dintre cei chestionaţi, la momentul realizării sondajului, erau nehotărâţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.