Reprezentanţii Primăriei Giurgiu anunţă că temperaturile ridicate din ultima perioadă i-au determinat pe mulți giurgiuveni care beneficiază de căldură din sistem public să solicite sistarea furnizării agentului termic.

„Astfel, din 472 de scări aflate în funcție, până în acest moment 42 și 6 instituții publice au solicitat printr-o cerere la GEP sistarea distribuirii agentului termic începând cu data de 1 aprilie 2016”, anunţă cei de la Primărie, printr-un comunicat.

Municipalitatea, prin Global Energy Production, furnizorul agentului termic din oraș, înștiințează giurgiuvenii care doresc sistarea distribuirii căldurii să depună o cerere în care să solicite acest fapt. Dacă sistarea nu este solicitată expres, prin cerere, distribuirea căldurii se va face până la data de 15 aprilie 2016.
Distribuirea agentului termic pentru iarna care s-a încheiat a debutat la începutul lunii noiembrie 2015, prețul gigacaloriei fiind diminuat de la 1 ianuarie 2016, de la 200 de lei la 180 lei.

„Sistemul centralizat de încălzire a beneficiat în ultimii ani de investiții masive prin care au fost limitate pierderile și a crescut eficiența, atât la punctele termice, cât și la transportul agentului termic, consumatorii beneficiind și de o subvenție generoasă suportată de municipalitate care le-a permis cel mai mic preț pe gigacalorie din ultimii ani”, mai spun cei de la Primăria Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.