Am dat un titlu de bun simţ, ca să nu începem aşa: nouă dezinformare marca PNL Giurgiu.

La scurt timp după ce mai multe site-uri de ştiri au publicat informaţia(cu declaraţii între ghilimele, cu tot) potrivit căreia 37 de oameni, în frunte cu Marian Pavel, au plecat din PNL Giurgiu, pe un alt site, de data asta deosebit de „galben” apare un fel… drept la replică sau, cum să-i zicem, o glumiţă de articol ce a încercat să „dovedească” faptul că toate celelalte siteuri mint.

… Că ştirea ar fi fost „neadevărată”, că aşa ar zice chiar Pavel, cu care, de fapt, autorii- ca să dea bine în ochii „şefului sau finanţatorului”, după caz- nici măcar nu au vorbit. Cităm: „am încercat şi noi să îl contactăm pe domnul Pavel, dar nu am avut sorţi de izbândă”…

Păi, depinde cum aţi încercat. Telepatic nu funcţionează întotdeauna.

Aşadar, ce-a mai rămas din PNL Giurgiu susţine că tot ce s-a întâmplat ieri ar fi, de fapt, un scenariu(?!) pus la punct de, EVIDENT, Barbu şi Mustăţea!

Fraţilor, dacă încercaţi să le spuneţi oamenilor că tot Barbu şi Mustăţea au ajuns să fie de vină pentru cum conduce Beianu(vă spunem noi că asta e baiul, că am mai vorbit o dată cu domnul Pavel şi a declarat că ştirea de pe site-ul dvs. este neadevărată!), atunci e…. trist!

Legat de contactarea telefonică a celor care au plecat- de către cei care au rămas în PNL Giurgiu, domnul Pavel(dacă doriţi, îl putem contacta noi pentru dvs., dacă nu reuşiţi nici azi să-l găsiţi) a confirmat, dar a precizat şi că acesta a fost motivul pentru care a telefonat, la rândul său, la sediul PNL: să le transmită celor care-i sună, aproape agresându-i, pe foştii liberali, să-i lase în pace! Nicidecum, a mai zis domnia sa, nu a spus că nu Beianu e de vină, ci ca Beianu ar trebui să-i lase pe oameni cu decizia lor, ca să nu vină toţi odată la sediu şi să-i explice, poate chiar în faţa presei(opaaa) care-s problemele!

Sigur că omul de rând dă prea puţin pe certurile astea, lui îi trebuie proiecte concrete pentru a duce o viaţă mai bună, dar e bine să ştie inclusiv cine şi cum dezinformează, ca să ştie pe cine alege!

REDACŢIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.