37 de membri ai organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, în frunte cu Marian Pavel(foto jos), au anunţat că părăsesc formaţiunea. Ei precizează că NU au cerut vreo funcţie, ci doar „stabilitate şi seriozitate”.

marian pavelMarian Pavel, membru al PNL din anul 2000, a declarat pentru Giurgiu Net că marea sa dezamăgire o reprezintă copreşedintele Dumitru Beianu.

„Sincer vă spun, am avut mare încredere în Beianu, l-am considerat un continuator al lucrurilor bune făcute de Iliescu. Am crezut în el, am crezut că vrea să facă treabă la PNL. Am şi muncit pentru el din momentul în care a zis că vrea să candideze la Primărie. L-am plimbat ca pe urs prin zona de care răspund şi am ajuns acum să le tot justific oamenilor de ce s-a răzgândit. L-am întrebat şi eu ce doreşte şi mi-a răspuns mereu în stilul lui caracteristic, adică acela de a face <<balet printre vorbe>>”, ne-a spus Pavel.

El a menţionat că cei din conducerea PNL nu le-ar fi cerut părerea liberalilor care pleacă acum din partid cu privire la nicio decizie majoră.

„Nici dacă suntem de acord cu Floricel, cu nimic. A reapărut, de exemplu, din senin, Ujeniuc pe care l-au pus prim-vicepreşedinte. Plus că, dacă înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, veneau pe la sediu 3-4-5 PDL-işti, acum sunt vreo 30-40. Mai sunt şi foşti social-democraţi… Cei care pleacă odată cu mine îmi sunt prieteni, colegi, vecini, rude şi vă spun sincer că ne-am săturat de certuri în partid, de înlocuiri peste noapte, de schimbări peste noapte. Nu le-am cerut nimic, nicio funcţie şi suntem oameni cu cotizaţia la zi! Problema este că nu mai există lider la PNL Giurgiu”, ne-a mai spus Marian Pavel.

El a precizat că, deşi au fost curtaţi de mai mulţi lideri politici, nu vor pleca, cel puţin nu acum, la vreun alt partid. „Nu am plecat de la PNL ca să ne ducem în altă parte, dar asta nu înseamnă că nu putem susţine în alegeri pe cine credem că ne poate reprezenta!”, a subliniat Pavel.

Întrebat despre celălalt copreşedinte, Gheorghe Ştefan, Marian Pavel a spus că acesta s-ar fi detaşat de aceste probleme. „Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Ori îşi pregăteşte retragerea, ori nu vrea să se bage în aşa ceva, pentru că nu se mai implică!”, a mai declarat Pavel.

Plecarea celor 37 de liberali din PNL vine după părăsirea organizaţiei de la Giurgiu a altor membri vechi, precum Noruţ Stănişteanu, Constatin Preda, Marius Ghinea şi Corneliu Mincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.