Reprezentanţii SC Manic Service Auto SRL cer autorităţilor locale iniţierea unui nou proiect de hotărâre pentru aprobarea de către Consiliul Muncipal a funcţionării Autogării SC Manic Service Auto SRL într-o nouă locaţie, respectiv strada Gării, nr. 111(fosta Cherestea), pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Acest demers, spune administratorul firmei, Mariana Spirici, este necesar pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare iar termenul este foarte scurt, aşa că cei de la societatea menţionată cer convocarea unei şedinţe extraordinare pentru soluţionarea problemei.

„Această situaţie este cauzată de expirarea contractului de închiriere între SC Manic Service şi SC Eridanul Developement SRL Bucureşti pe 29 februarie 2016, a cărui prelungire nu s-a dorit în mod incorect, deşi în programul de transport judeţean s-a licitat cu Autogara SC Manic Service Auto SRL şi toate caietele de sarcini ale operatorilor de transport judeţean şi interjudeţean au prevăzut drept capăt de linie Autogara SC Manic Service Auto SRL Giurgiu”, mai spune Spirici.

Tot ea, în solicitarea către Primărie, menţionează că, la data câştigării licitaţiei, Autogara funcţiona pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi iar acum, după deschiderea supermarketului din incintă, spaţiul aferent peroanelor a ajuns la 200 de metri pătraţi.

„Nicio altă firmă nu mai poate funcţiona ca Autogară în acest spaţiu şi în asemenea condiţii”, este precizat în solicitarea menţionată.

De precizat este că proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului menţionat de Mariana Spirici nu a trecut de votul consilierilor PNL, ALDE şi UNPR, la ultima şedinţă ordinară a CL Giurgiu.

Foto: Stiri Giurgiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.