Anunţul a fost făcut recent de către reprezentanţii Primăriei Giurgiu, prin intermediul unui comunicat. Ei precizează că, până în prezent, au fost distribuite mii de carduri.

„Până în acest moment, Administrația Locală din Giurgiu, prin reprezentanți ai Primăriei, a distribuit persoanelor care beneficiază de gratuitate la transportul în comun aproximativ 8500 de carduri, iar alte 1500 ale persoanelor care nu au venit să le ridice sau care nu au fost găsite la domiciliu se află în gestiunea Primăriei”, se arată în comunicat, fiind menţionat faptul că, în urma unei evaluări, alte 7000 de persoane sunt beneficiare de gratuitate la transportul în comun, însă nu au cerere depusă.

 „Aș vrea să fac un apel: Mai sunt trei zile până când cititoarele de carduri amplasate în mijloacele de transport în comun vor deveni funcționale. Începând cu data de 1 aprilie, costurile biletelor nu vor mai fi decontate pe bază de documente, beneficiarilor de gratuitate. Drept urmare, operatorul de transport în comun își rezervă dreptul să nu mai permită intrarea în microbuz a acestor persoane fără să dețină cardul emis de Primăria Giurgiu. Nu vreau să trag un semnal de alarmă, ci vreau doar să-i mobilizez pe toți cei care beneficiază de această facilitate să vină să depună cerere”, a spus, recent, şi primarul Nicolae Barbu.

În urmă cu două luni și jumătate, municipalitatea a demarat o acțiune de informare a beneficiarilor de gratuitate la transportul în comun. Reprezentanți ai Primăriei au mers la asociațiile de proprietari, la asociațiile de pensionari sau din „poartă în poartă„ pentru a le prezenta modele de cerere și tot ceea ce trebuie să facă pentru a intra în posesia cardurilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.