Străzi principale, secundare, chiar uliţe- asfaltate, trotuare moderne, iluminat public modern, un dispensar mai ceva decât la oraş, şcoli şi grădiniţe amenajate la cele mai înalte standarde, dar şi un circuit de nivel european de motocross, apă şi canalizare şi, peste toate, flori şi arbori îngrijiţi, în poarta fiecărui sătean.

Prundu este, poate, cea mai frumoasă comună din judeţ şi, cu siguranţă, este cea mai dezvoltată ca infrastructură. Cu aceste realizări- pe care sunt invidioşi şi orăşenii- se poate mândri primarul Cătălin Corbea şi echipa sa de la Primăria Prundu.

Proiectele sale nu s-au oprit, însă, aici. Cătălin Corbea mai are treabă bună de făcut, unele investiţii ample fiind realizate cu fonduri europene(sunt proiecte în derulare, dar şi unele aşteptate să fie implementate) iar altele cu fonduri proprii.

Pentru aceasta, cei din organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu anunţă că îi sunt alături, în continuare, şi că îl vor sprijini pentru un nou mandat fructuos la conducerea unităţii administrativ-teritoriale din Prundu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.