Desigur că reprezentanţii fiecărei formaţiuni politice au dreptul să-şi facă strategia de campanie cum doresc şi bazându-se pe ce consideră că i-ar putea ridica în ochii alegătorilor. Cei de la ALDE Giurgiu, prin vocea candidatului lor la Primărie, Alexandru Vladu, şi susţinătorii au ales o strategie bazată, se pare, pe „victimizare”.

Astfel, chiar dacă a fost văzut, în mai multe rânduri, susţinând activităţi ale ALDE, deşi în PSD, Alexandru Vladu a declarat că ar fi fost executat de către un social-democrat, deci, dat afară din partid „pe nedrept”.

La fel şi câteva doamne din organizaţia municipală a Femeilor Social-Democrate din Giurgiu, excluse recent din formaţiunea politică. Atât Nicolae Barbu, cât şi liderul structurii menţionate, Petronela Săndulescu, au fost acuzaţi de „jihad” în ceea ce-i priveşte pe membrii PSD care îi fac campanie lui Vladu de la ALDE…

„În urma trecerii domnului Vladu la ALDE, le-am transmis tuturor membrilor de partid că, fără supărare, au dreptul să aleagă pe cine susţin. Să aleagă, fără să intrăm în polemici! Dacă vor să meargă alături de un alt candidat decât cel al PSD, e în regulă, dar doar să spună! Le-am transmis, de asemenea, să respecte Codul de Etică al PSD(…). O parte n-a înţeles acest lucru, au încălcat prevederi ale Codului, astfel că persoanele respective au fost excluse din organizaţia municipală a OFSD, dar şi din partid”, a declarat Nicolae Barbu, joi, 24 martie, în conferinţă de presă.DSC_0026

El a menţionat că multe dintre doamnele excluse din PSD au înţeles şi au luat situaţia ca atare, cu maturitate, în timp ce altele au lansat acuzaţii dure pe reţelele de socializare.

„Noi n-am pornit niciun jihad, nici talibani nu suntem, doar că ne respectăm membrii şi pe noi înşine! Domnul Vladu a anunţat că vrea să fie primar din partea ALDE, e firesc să-l susţină unii sau alţii, dar mai firesc este să-şi urmeze candidatul, nu să rămână la PSD”, a mai declarat Barbu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.