Introducere (pe bune): După ce au beştelit, din (prea de)vreme şi din toţi rărunchii- cu sprijinul celor mai agresivi susţinători pomeniţi vreodată- tot ce a mişcat în afara PNL, de la adversari politici şi până la jurnalişti, PNL-iştii giurgiuveni s-au hotărât să zică faptul că ei îs, cică, ăi mai civilizaţi, neprihăniţi şi plini de idei- pe care au avut, de altfel, suficientă vreme, anterior, să le aplice.În timp ce „susţinătorii”(la ale căror postări, unele jenante de-a dreptul, le mai scapă câte un like mic şi nevinovat chiar boşilor care-şi spun principiali) continuă să facă urât pe reţelele de socializare, la conferinţele de presă, big boşii pretind că, de fapt, ceilalţi ar fi cu gura mare. În timp ce ei sunt doar… un biet mare şi nou butoi plin ochi de proiecte şi de idei inovative, ce stă să explodeze.

Deci, care-s proiectele astea pe vor să implementeze liberalii, dacă pun iar mâna pe Giurgiu?

Cuprins- (pe nebune):

  1. „Liberalii” giurgiuveni au anunţat că, dacă repun ei mâna pe Primărie, nu numai că nu vor scoate vreun copac din Parcul Steaua Dunării, de lângă pista de atletism (pe care au cerut-o inclusiv ei, în mod repetat), ci, evident, vor planta şi palmieri. Păi, dacă „sare” discu’ sau suliţa sau greutatea atletului în copac, nu… punem şi noi toţi muşchii în acţiune? Nu lucrăm şi noi cu picioarele? Şi apoi, nu trimitem şi noi atletul cât mai sus?
  2. „Liberalii” giurgiuveni au zis că, dacă repun ei mâna pe Primărie, pentru că au votat împotriva realizării parcărilor din Tineretului(bine, domne, le-au amânat doar, poftim!), vor face heliporturi pe acoperişurile blocurilor, după ce le mansardează. Pentru că doar cu PNL-iştii o vom duce atât de bine, încât… să ne vindem maşinile. Şi să ne luăm zborul.
  3. „Liberalii” giurgiuveni au zis că, dacă repun ei mâna pe Primărie, o să desfiinţeze toate locurile de joacă şi-o să facă fo 350 de centre de excelenţă în aer liber! Fără alte comentarii.
  4. „Liberalii” giurgiuveni au zis că, dacă repun ei mâna pe Primărie, o să mute zona de agrement, cu bărcuţe, hidrobiciclete de la Cama în interiorul Casei Tineretului, ca să nu fie nevoiţi s-o mai amenajeze. Deci, vor tăia bilete pentru „un tur al groazei”.
  5. „Liberalii” giurgiuveni au zis că, dacă repun ei mâna pe Primărie, o să-i permită lui Spoială să amenajeze un Sex Shop la intrarea în Cafeneaua Turnului cu Ceas. Păi ce, şi-aşa în Giurgiu nu era unul(la prea multe fete hot!), şi-apoi, unde să-l pui, dacă nu acolo unde ai voie să amenajezi orice???
  6. „Liberalii” giurgiuveni au zis că, dacă repun ei mâna pe Primărie, vor să păstreze aparatura de la TV!!! Pe care o s-o mute în sediile de la Zonă, ÎN cealaltă TV, sub acelaşi mare şi primitor acoperiş al unui POLITICIAN.
  1. „Liberalii” giurgiuveni au zis că, dacă repun ei mâna pe Primărie, o să ia înapoi toate terenurile „înstrăinate” de Iliescu şi o să facă chestii pe ele. Herghelii, patinoare, piste pentru Formula I, un nou Turn Eiffel, Luvru, Marele Zid Chinezesc, o să aducă Nilul să bată Dunărea şi pe Richard Gere să prezinte spectacolul în care va cânta Elvis- de Ziua Oraşului. Şi pentru 8 martie, de data asta, va plăti Beianu!
  1. Bineînţeles, toate acestea vor fi tipărite, cu litere mari, cu semnătură, pe flyerele PNL din campanie, pe aceiaşi listă tip- pamflet ce ni se serveşte, oricum, fierbinte, la fiecare 4 ani.

Incheiere: Ha-ha-ha!

*De la Cuprins încoace, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare

Greutatea

P.S.: Pen’ pretenii atenţi, pleonasmul e folosit intenţionat, relax!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.