Întrebat, joi, 17 martie, în conferinţă de presă, dacă va candida ca preşedinte al CJ Giurgiu la alegerile din iunie, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a reiterat ideea că va fi, cu siguranţă, pe lista de consilieri judeţeni.

„Ca să pot fi preşedinte, trebuie să fiu mai întâi consilier, nu? Voi candida la Consiliul Judeţean! Voi avea lângă mine oameni valoroşi, mulţi dintre actualii consilieri, precum Aurelia Dobre, Ştenghel, vor fi pe listă şi Marian Mina, Răzvan Cuc, Mirela Delea”, a declarat Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat care sunt primele trei măsuri pe care le-ar aplica, dacă va ajunge preşedinte al CJ Giurgiu, Bădălău a spus: „La Consiliul Judeţean Giurgiu trebuie, mai întâi, schimbarea mentalităţii unora. Trebuie să avem acolo profesionişti, oameni care să ştie să facă proiecte, să acceseze fonduri europene. Trebuie oameni pregătiţ, dari şi găsite soluţii ca ei să fie plătiţi pe măsură. În Consiliul Judeţean trebuie să se facă doar adminstraţie! Da, cred că trebuie reorganizat totul acolo şi, în opinia mea, cei obişnuiţi să taie frunză la câini ar trebui să meargă acasă pentru că e nevoie de multă muncă pentru dezvoltarea acestui judeţ ajuns poate chiar pe ultimul loc în România, ca dezvoltare!”.

Totodată, Niculae Bădălău a menţionat că nu vrea să „rupă gâtul nimănui”, dar că trebuie să primeze transparenţa, profesionalismul şi competiţia în instituţia amintită.

„Pentru mine nu ar reprezenta o avansare, nu comparăm funcţiile, dar cred că vine un moment în viaţă când trebuie să dai înapoi societăţii ceea ce ţi-a oferit şi sunt convins că, alături de oameni bine pregătiţi, vom reuşi! Din păcate, 8 ani, judeţul acesta a fost călărit de liberali. Cel puţin în ultimii 4 ani, lui Vasile Mustăţea nici de rău n-am ce să-i spun, că n-a făcut nimic. I-am spus şi lui, nu mă iau de tine, dar cred că singurele proiecte de hotărâre mai interesante au fost, în acest mandat, acelea cu ajutoarele financiare…”, a mai declarat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.