Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu a continuat şi a finalizat analizarea a încă două dosare de candidaţi pentru funcţia de primar în judeţ. Este vorba despre Gheorghe Noapte, la Isvoarele, şi Dan Ruse la Adunaţii Copăceni.

„Chiar dacă a avut probleme de sănătate, domnul Gheorghe Noapte îşi doreşte să continue treaba începută la Primăria Isvoarele şi să rămână în echipa noastră. De asemenea, la Adunaţii Copăceni îl avem pe agentul agricol din Primărie, Dan Ruse, un candidat cu şanse foarte mari, cu o echipă puternică, alături de care vrem să facem lucruri bune şi acolo”, a declarat joi, 10 martie, în conferinţă de presă, vicepreşedintele PSD Giurgiu, Constantin Cărăpănceanu.

El a precizat că mai sunt doar trei comune unde analiza privind desemnarea candidatului la primărie continuă, dar că numele celor trei candidaţi vor fi daţi publicităţii săptămâna viitoare.

„Este vorba despre comunel Frăteşti, Ogrezeni şi Prundu- acolo unde suntem încă în discuţii cu actualul primar. Ca targhet, ne-am propus să avem cel puţin 35 de primari şi 17 consilieri judeţeni”, a subliniat Cărăpănceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.