I-aş fi zis „pamflet”, dar e pe bune. Mergea şi „editorial” sau „opinie”, dar e cam haioasă situaţia în sine. Aşa că rămâne cum am stabilit: mai mult de-a râsul, decât de-a plânsul. Cel puţin pentru spectatorii show-ului politic actual- la care mult mai puţini sunt atenţi decât ni se pare nouă.

În fine, pentru ei, iată:

Femeile liberale au petrecut, de ziua lor, pe 8 martie, la un club din municipiu.

Oficiosul Informaţia de Giurgiu notează, dincolo de cuvintele de apreciere pe care doamnele şi domnişoarele le merită,  şi unele crunte dulcegării la adresa liderilor masculini ai PNL(doar Gheorghe Ştefan lipseşte din peisaj, probabil justificat), dulcegării atât de… cum să zic, vorba fiică-mii: de dăm în diabet.petrecere 2

Acelaşi oficios o dă ca şi cum cei doi- despre care puteţi citi în publicaţia menţionată- ar fi contribuit. În mod egal. Şi la primirea cu „multă dragoste, respect şi prietenie”, dar şi la organizare.

Nu-i ăsta baiul, evident că domnii plătesc peste tot, însă titlul dintr-un alt ziar(pe care-l apreciez mult!) vine cu o ditamai precizarea: Florian Nicolae a plătit pentru tot!

Să fie clar.

florian femei 1

N-am văzut chip de alt boss PNL prin poze şi nici vreo referire la participarea (în ambele sensuri) a vreunui altuia la petrecerea respectivă.

Deci, să se cam fi supărat domnul Nicolae că susţinătorii colegului au dat-o ca şi cum… ştiţi voi? Păi, pe bună dreptate să vii cu precizarea!

Altfel, doar n-or fi fost două petreceri distincte, în aceeaşi zi, în locuri diferite, una pentru doamnele liberale de la oraş, alta pentru cele din judeţ! Că asta ar fi şi mai şi!

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.