Incidentul s-a petrecut, săptămâna trecută, la o casă de pe strada Dunării din municipiu. Giurgiuveanul Alexandru Ţepurică a luat legătura cu noi şi ne-a transmis că angajaţi ai ENEL ar fi intrat în curtea casei sale şi, fără acordul proprietarului, ar fi tăiat un cais pe motiv că ramurile pomului ar pune în pericol cablurile de înaltă tensiune.

„Eu nu eram acasă. Era băiatul meu, în vârstă de 16 ani. I-a întrebat ce fac şi angajaţii i-au spus să-i lase în pace, altfel îl amendează. Au spus că pomul respectiv afectează nu ştiu ce cablu. Dar nu era normal să vină să-mi ceară acordul să intre în curtea mea şi să taie pomul?”, a zis Ţepurică.

El ne-a precizat că a făcut plângere la Poliţie în acest caz.

„Am făcut plângere, sigur, chiar azi! Nu este normal să se întâmple aşa ceva, societatea(ENEL, n.r.) asta parcă e stat în stat. Ceea ce au făcut dânşii se numeşte intrare prin efracţie şi să nu mai vorbim despre ameninţare, plus că au distrus un bun al altcuiva. Le-am spus şefilor de la ENEL Giurgiu despre fapt, doar şi-au cerut scuze şi s-au prefăcut că nu ştiu despre ce este vorba”, ne-a mai transmis giurgiuveanul.

Bărbatul susţine că ar fi mai mulţi cetăţeni din municipiu în aceeaşi situaţie şi că speră ca împreună să facă dreptate.

Vom reveni cu amănunte în acest caz.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.