Nicolae Barbu a făcut această precizare, miercuri, 9 martie, în timpul şedinţei ordinare a Consiliului Municipal, după ce, în mediul on-line, mai multe „voci” l-au acuzat că ar cheltui, de la bugetul local, sume „imense” pentru Zilele Oraşului.

„Din momentul în care am devenit primar, toate manifestările, în fiecare an, au fost realizate cu ajutorul sponsorilor. Nu am alocat niciun leu de la bugetul local. Ba chiar ne-au mai rămas circa 170 de milioane de lei din 2013, bani pe care îi putem folosi acum. Pe de altă parte, Primăria nu are dreptul legal să organizeze acest gen de manifestări, ci o instituţie din subordine, iar organizatorul va fi şi anul acesta Centrul Cultural Ion Vinea”, a zis Barbu.

Zilele Municipiului Giurgiu vor fi marcate de Sfântul Gheorghe, ocrotitorul urbei noastre, începând, aşadar, cu 23 aprilie.

Pe de altă parte, criticat şi că, anul acesta, Zilele Oraşului pică în post, ca şi cum ar fi vina sa…, Barbu a reamintit faptul că s-a întâmplat acelaşi lucru şi în 2011. Atunci, pe vremea liberalului Lucian Iliescu, focurile de artificii au fost date chiar în Noaptea de Înviere. Ulterior, în 2012, potrivit colegilor de la Opinia Giurgiuveanului, artificiile ar fi fost plătite de către un deputat care, acum, prin „vocile” apropiaţilor, îl trage de urechi pe actualul primar pe această temă.

sursa foto: stirigiurgiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.