Astăzi, cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internaţionala a Femeii, cei din echipa LESD Giurgiu au împarţit brăţări doamnelor şi domnişoarelor din muncipiul Giurgiu, un gest mărunt, dar în semn de recunoştinţă pentru că există şi pentru că datorită lor existăm.

Tinerii ne-au spus că au încercat, aşadar, să pună un zâmbet pe buzele giurgiuvencelor.

,, Sunt foarte fericit că astăzi am reuşit să aducem pe faţa doamnelor şi domnişoarelor un zâmbet şi consider că este important, ca tineri, să marcam astfel de zile. De 8 Martie toate femeile au reacţionat pozitiv acţiunii noastre şi sperăm să continuăm cu astfel de activitaţi care să marcheze zile importante. ‘’Buzea Vlad, Preşedinte Liga Elevilor Social Democrati Organizaţia Judeţeană Giurgiu

 

,, Am vrut sa marcăm această zi într-un mod mai deosebit decât cu o postare pe reţelele de socializare, aşa că am luat cu toţii atitudine şi am oferit tuturor femeilor cu care ne-am întâlnit, brăţări în semn de consideraţie şi respect. Ne face mare plăcere să marcăm astfel de zile, mai ales că suntem tineri. Toată lumea a reacţionat pozitiv în urma acţiunii noastre, iar acest lucru ne motivează. ‘’ Mina Cristian, Secretar General Liga Elevilor Social Democraţi Organizaţia Judeţeană Giurgiu.

,, Acţiunea de astăzi a avut ca principal scop marcarea Zilei Internaţionale a Femeii cât şi înfrumuseţarea acesteia pentru doamnele şi domnişoarele din muncipiul Giurgiu. Pe această cale, dorim să le urăm un călduros şi sincer La mulţi ani  tuturor femeilor ce ne înseninează fiecare zi”. – Teleoacă Andrei, Coordonator Departament Recrutare şi Integrare Liga Elevilor Social Democraţi Organizaţia Judeţeană Giurgiu.

Comunicat LESD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.