Aşa cum unii dintre cititorii noştri cunosc, pe Facebook, „susţinătorii” PNL Giurgiu, chiar membri ai formaţiunii menţionate, au început de ceva vreme o campanie aprigă, nu doar împotriva tututor jurnaliştilor care „nu ţin cu ei”, ci şi împotriva celor de la PSD Giurgiu.

Dincolo de on-line, un ultim comunicat de presă a uluit mare parte a presei, în primul rând, printr-o serie de acuzaţii lansate la adresa conducerii PSD Giurgiu. Despre acest lucru am scris AICI.

Întrebat, la cea mai recentă conferinţă de presă, cum comentează toate acestea, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a replicat, mai întâi, că, în opinia sa, cei care lansează injurii, acuzaţi ş.a.m.d. nu au cei 7 ani de acasă.

„Cum să-i aleagă giurgiuvenii, dacă susţin sau chiar duc o asemenea campanie bazată pe… ba p-a mă-tii? Eu am o educaţie, la fel şi colegii mei, nu vom intra niciodată într-un asemenea dialog. Referitor la apelativul penal, cred că indiferent cum te cheamă, de unde eşti, ce eşti, nu mai există român care să aibă vreo îndoială asupra Justiţiei. Să discuţi despre infractori şi penali- fără niciun fel de decizie a vreunei instanţe sau măcar dovezi- este grav. Nu mai spun că dacă zici că ştii tu ceva şi nu spui, te numeşti complice…

Cu toate că nu-i înţeleg pe liberali, le găsesc totuşi o justificare pentru disperarea lor: sunt zero ca rezultate, n-au făcut nimic pentru judeţul ăsta în 8 ani. Unii se agaţă de funcţii cu tot ce pot, pentru că ştiu că dacă pierd alegerile, n-ajung nimic.

PNL Giurgiu, din păcate, nu mai există şi, sincer, le doresc să rămână aşa! Altfel, nu ştiu dacă mai jos de atât se pot duce cu ceea ce fac în on-line şi nu numai. Au atins un nivel maxim al ipocriziei şi minciunii”, a declarat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.