„Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!”, a scris marţi, 1 martie, pe pagina sa de Facebook, preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu. Alături de colegii săi din structura menţionată, Dragoş a împărţit mărţişoare şi flori atât femeilor din municipiu, dar şi celor din Izvoarele şi Slobozia. În urbe, tinerii au fost însoţiţi de preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu.

„Așa cum procedăm în fiecare an, în luna dedicată lor, doamnelor, am adus un strop de bucurie în viața fiecărei femei sau fete pe care le-am întâlnit pe stradă. Răspunsul celor care au primit din partea noastră un mărțișor și o floare a fost același ca și în anii precedenți: un zâmbet, un mulțumesc, lucruri care demonstrează că persoanele de sex feminin se simt importante în aceste zile de martie. Ne-am propus să aducem un zâmbet pe chipul celor din mediul rural, pentru că și ele, sau, mai ales ele, sunt cele care merită din plin atenția noastră”, a spus Dragoș Udvuleanu.

 

La rândul său, Marius Gheorman, președinte executiv TSD Giurgiu, şi-a exprimat regretul că nu au reuşit să ajungă la toate doamnele și domnișoarele din județ pentru a le oferi flori şi mărţişoare.

„Toate merită respectul nostru, toate meritau o mică atenție sub forma mărțișorului sau a unei flori. Dar gândul nostru este la dumnealor, mai ales în această lună. Ne-a bucurat modul în care am fost primiți în cele două comune, iar faptul că am fost primiți cu brațele deschise, și că toată lumea s-a bucurat de micile noastre atenții a însemnat enorm pentru noi! O primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor din județ!”, a spus Marius.

Nu-şi permit să uite de femeile din viaţa lor. Aşa spune şi Mihai Lucian Tabacu, președinte executiv TSD municipiul Giurgiu.

„Ne bucură, mai mult decât în restul anului, faptul că ne putem arăta recunoștința față de fetele și femeile din viața noastră. Este luna primăverii, când cu un mărțișor și o floare, le putem aduce zâmbetul pe fețe. Femeile din mediul rural sunt, de obicei, uitate, dar noi, tinerii social-democrați, nu ne permitem să uităm femeile din viața noastră!”, a subliniat Mihai.

Tânărul Cristian Mina, secretarul Ligii Elevilor Social-Democrați din Județul Giurgiu, a spus marţi, că îşi doreşte ca femeile să fie omagiate zilnic, nu doar la anumite zile.

„Ne-am dorit să mergem la femeile din comune, pentru că de acolo, într-un fel sau altul, ne tragem cu toții. Femeile din mediul rural, bunicile sau mamele noastre, muncesc enorm, aproape că nu mai au timp pentru ele. O floare, un mărțișor, un zâmbet, sunt modul nostru de a ne arăta dragostea pentru ele”, a mai spus Cristian Mina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.