Anunţul a fost făcut marţi, 1 martie, de către reprezentanţii Primăriei Giurgiu.

Ateneul giurgiuvean se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru obținerea autorizației de la ISU care îi va permite reluarea activității, la capacitate maximă”, este menţionat într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului respectiv, după ce a urmat toți pașii legali pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu și pentru reactualizarea proiectului tehnic, timp în care ateneul nu a fost deschis publicului, directorul Virgil Pețanca declară că în aceste zile se vor executa și ultimele lucrări de conformitate și urmează să înștiințeze ISU.

„Şi pentru ca redeschiderea să fie cu adevărat specială, autorităţile s-au gândit să organizeze un spectacol deosebit, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, susţinut de artişti ai Operei Române, duminică, 6 martie, de la ora 18.00, denumit “De ziua ta”. Vor concerta la Giurgiu soprana Simonida Lutescu, tenorul Andrei Lazăr, Cvintetul Elite și vor evolua balerina Ioana Marchidam şi actorul Valentino Tiron, sub bagheta magică a regizorului Marcel Stănciucu, mai este anunţat în comunicat.
Intrarea este liberă, iar invitaţiile pot fi ridicate de la secretariatul Centrului Cultural Ion Vinea.

Ateneul din Giurgiu a fost închis mai bine de 4 luni, din cauza unor probleme cu autorizaţia ISU.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.