Un proiect de hotărâre privind modificări în organigrama Consiliului Judeţean Giurgiu era pe ordinea de zi, luni, 29 februarie, a şedinţei extraordinare.

Proiectul cu pricina viza reorganizarea mai multor direcţii ale instituţiei, subiect care a fost intens discutat în spaţiul virtual, mai ales pentru că viza reducerea numărului de angajaţi la Centrul de Afaceri Transfrontalier „Danubius” Giurgiu.

Consilier social-democrat, vicepreşedintele CJ Cristian Marciu a propus colegilor scoaterea de pe ordinea de zi a acestui punct.DSC_0307

Propunerea a fost acceptată de majoritatea colegilor iar preşedintele CJ, Vasile Mustăţea, a spus că, fiind iniţiator, este de acord doar pentru reanalizarea şi trecerea proiectului prin comisii.

„Această organigramă trebuie modificată pentru că ne-o cere Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. De la debutul mandatului, nu am făcut nicio modificare iar ei au cerut insistent pentru că altfel nu ne mai avizează”, a spus Mustăţea.

El a menţionat că nu ar fi desfiinţat vreun post, ci că angajaţii vizaţi ar fi fost redistribuiţi la alte compartimente. „Sunt compartimente unde se munceşte pe brânci şi unele care nici măcar nu mai au obiectul muncii, lucru pe care-l recunosc chiar cei care activează acolo!”, a mai spus Mustăţea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.