Capitolul sprijine financiare, dezbătut îndelung, luni, 29 februarie, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu a încis, din nou spiritele, deşi, în mare, discursurile au fost aceleaşi ca cele de până acum, dar acesta este un alt subiect.

Un moment a ieşit, însă, din tipare, în timpul dezbaterilor. Acela în care directorul economic al CJ Giurgiu, Florentina Stănculescu(foto jos), „scoasă la tablă” de liberalul Mihnea Boerescu în privinţa unei doamne Budrincă- semnatare a listei cu ajutoare-, i-a atras atenţia înfieratului că ceea ce face pe reţelele de socializare nu este deloc în regulă. Din niciun punct de vedere.DSC_0298

„Domnule Boerescu, vă invit să spuneţi cine sunt cei 100 de hoţi care fură Consiliul Judeţean? Aşa aţi scris pe Facebook. Dumneavoastră, ca şi consilier judeţean luaţi parte la discuţii pe aceeaşi reţea de socializare unde sunt proferate injurii. Inclusiv la adresa mea. Am fost numită abjectă, dar au fost folosite şi alte injurii”, a spus, în plen, Stănculescu.

Vizibil încurcat, Mihnea Boerescu a bâguit câteva negaţii, spunând că, de fapt, nu a scrie el nimic de hoţi sau de „abjecţi”.DSC_0294

„Nu am afirmat eu aşa ceva la adresa dumneavoastră. Nu am spus nici că sunt 100 de hoţi”, a spus el.

„Din păcate pentru dumneavoastră, să ştiţi că am făcut printscreen(salvarea imaginii respective, n.r.) postării!”, i-a replicat Florentina Stănculescu.

De altfel, rugată de parte a presei să prezinte imaginea respectivă, a şi făcut-o. Pe holul CJ, într-o pauză, cu mulţi martori, lui Mihnea Boerescu nu i-a rămas decât să recunoască cine-i autorul unor acuzaţii atât de grave.boerescu

De judecat îl vor judeca cetăţenii, dacă nu cumva cei vizaţi de acuzaţiile sale se vor sesiza şi vor merge mai departe de „atragerea atenţiei” într-un mod diplomat.

Pe de altă parte, Stănculescu a declarat pentru Giurgiu Net, ulterior, că va face plângere penală împotriva soţiei lui Mihnea Boerescu, cea care, sub ochii mai multor jurnalişti şi colegi de-ai Florentinei Stănculescu, ar fi împins-o.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.