Edilul din Ghimpaţi, Constatin Cărăpănceanu, a făcut această afirmaţie, joi, 25 februarie, în cadrul conferinţei de presă a PSD Giurgiu.DSC_0212

„De ce sunt atâţia oameni care vor candida la primării din partea PSD? Este simplu, Beianu şi Mustăţea de la PNL au lucrat atâta amar de vreme în aceeaşi echipă, dar n-au făcut decât să se certe. PNL-iştii sunt mai preocupaţi să se dea afară unii pe alţii, decât de dezvoltarea judeţului. Nu puteau să se înţeleagă şi ei ca să facă proiecte, să-i sprijine pe primari cu proiectele lor? Ar fi trebuit să fie uniţi. Acum fac coaliţii cu alţii pe ultima sută de metri, dar cetăţenii vor judeca şi ştiu că sunt doar interese”, a spus Cărăpănceanu.

El a reamintit şi de rezultatele obţinute de edili cu sprijinul PSD, în ultimii 3 ani. „Prin fondurile de la Guvern am beneficiat de un sprijin concret. Mulţi primari au reuşit să-şi termine proiectele de apă-canal, drumuri, unii au început lucrări noi, alţii le continuă. Mă bucur pentru că ai mei colegi primari şi-au găsit stabilitatea din punct de vedere politic şi, pentru cetăţeni, pentru dezvoltare, sunt în continuare în această echipă”, a mai declarat Cărăpănceanu.

La rândul său, Niculae Bădălău a spus, ieri, la întâlnirea cu presa locală, că nu are niciun fel de emoţie la alegerile din vară.DSC_0199

„PSD va câştiga Consiliul Judeţean pentru dezvoltarea judeţului. Vrem o majoritate solidă, astfel încât, împreună cu aliaţii, ALDE, UNPR şi cine doreşte dezvoltarea, să conducem judeţul spre mai bine. Sunt de părere că puterea trebuie împărţită, dar şi atribuţiile şi munca”, a subliniat Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.