Puietul a fost plantat, vinerea trecută, în prezenţa mai multor elevi, a unor cadre didactice, dar şi a reprezentanţilor municipalităţii, cei ai Inspectoratului Şcolar şi, desigur, ai Asociaţiei „Pro Maiorescu”.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Giurgiu este menţionat: „Am platant în curtea Colegiului Naţional Ion Maiorescu un nou platan, alături de actuala şi fosta conducere a Colegiului, respectiv de directorul adjunct Corina Anton, de fostul director Ion Dincă, de profesori şi elevi. Copacul a fost ales împreună cu câţiva elevi ai liceului, de la o pepinieră din judeţ şi iată că vineri, a fost plantat cu ajutorul muncitorilor GSL şi al specialiştilor de la pepiniera respectivă. Sperăm ca de data aceasta să prindă rădăcini şi, cu ajutorul elevilor care au dat o mână de ajutor la plantarea lui, să crească şi să vegheze liceul şi pe generaţiile următoare”.

Sursă foto: Primăria Giurgiu

Mai multe imagini puteţi vedea AICI

1 COMENTARIU

  1. Salutam ideea scolii, in care generatia mea, PROMOTIA 1954 cu 11 clase, am invatat, de a arata elevilor de acum ca omul in viata sa trebuie sa creasca un copil si sa sadeasca un pom! Cel putin asa spuneau batranii satului meu, in spiritul carora cred si acum.
    M-as bucura daca radacinile platanului plantat de elevii liceului s-ar intinde in pamant pana ar da de radacinile Codrilor Vlasiei si i-ar faice pe elevi sa inteleaga talcul sintagmei CODRUL FRATE CU ROMANUL
    In toamna , cand promotia mea se va reintalni, voi propune colegilor mei sa punem o galeata cu apa la radacinile viitorului FALNIC PLATAN si, punand urechea pe tulpina lui , sa auzim vorbindu-ne ISTORIA!
    Ferice de elevii liceului ca, pe 1 Decembrie 2018, vor putea intinde HORA UNIRII in jurul pomului de ei plantat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.