Oamenii simpli, politicienii, reprezentanţii autorităţilor locale au luat atitudine faţă de cazul Antena 3 şi a celorlalte patru televiziuni din trust. De la parlamentari, la oameni din teritoriu, cu toţii, aproape, au condamnat ceea ce li se întâmplă, în aceste zile, jurnaliştilor de la Antene, nevoiţi să părăsească sediile, în doar câteva zile.

Şi senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a scris pe pagina sa de Facebook opinia cu privire la acest caz.vot badalau

“Ieri, prin acțiunea în forţă a ANAF la Antena 3, s-a comis un abuz. Consider că aplicarea legii trebuie să se facă prin respectarea principiilor democraţiei. Este inadmisibilă evacuarea unui trust de presă în cinci zile, pentru simplul motiv că, tehnic vorbind, acest lucru nu e posibil. Nici descinderea în forţă şi legitimarea oamenilor ca pe nişte infractori, nu sunt normale. Nu într-o ţară membră U.E. Nu fără încălcarea libertăţilor fundamentale prevăzute în Constituţie. Astăzi, grupul parlamentar PSD a votat pentru invitarea Premierului Dacian Cioloş în plenul Senatului pentru a clarifica această problemă a libertății de expresie”, a scris senatorul giurgiuvean, pe pagina sa de Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.